AutoVantage

AutoVantage  mașina ideală  prețul ideal  dealerul ideal

Cum funcționează?

I. Configurezi mașina

AutoVantage este locul unde timpul, prețul și beneficiile sunt în avantajul tău atunci când iți cumperi viitoarea ta mașină nouă. Folosește configuratorul nostru pentru a descrie mașina dorită, exact așa cum vrei. Este important sa specifici cat mai multe detalii despre mașină. De asemenea, poți menționa daca vrei sa beneficiezi de o ofertă de finanțare sau dacă deții sau dorești o ofertă ce contine un tichet Rabla (și cât de departe ai ajuns în procesul de achiziție).

Odată ce ai terminat de completat formularul, si ești mulțumit cu informațiile adăugate, nu mai rămâne decât să apeși pe butonul de “Cere oferte pentru doar 49 RON”*.

*Care sunt beneficiile incluse în suma de 49 RON?

compara oferte

II. Compari ofertele

În scurt timp după ce trimiți cererea, vei începe să primești oferte de la dealeri.

Fiecare dintre ele este personalizată pe cerințele si nevoile tale. Vei primi informații despre prețul mașinii, valabilitatea ofertei, dotari standard sau opționale incluse în preț, dar și avantaje promoționale – poate fi vorba de anvelope de iarnă cadou, garanție extinsă, reduceri pentru rețeaua de service-uri autorizate, etc. 

Pe scurt, vei putea compara rapid si eficient pentru a decide ce ofertă să alegi. Atunci când ești sigur că ai găsit oferta perfectă, nu trebuie decât să apeși pe “Acceptă oferta”.

III. Ce fac acum?

Odată ce ai acceptat o ofertă, vei putea să alegi intervalele de disponibilitate pentru intalnirea cu dealerul, împreuna cu mediul de întâlnire (online sau în reprezentanță).

Acesta este punctul în care oferta se transformă într-o comandă plasată. Exact ca atunci când faci cumpărături online și adaugi produsul în coș (urmând să continui spre achiziție), așa este și în cazul acesta întâlnirea cu dealerul. Noi ne asigurăm că alegi oferta si dealerul potrivit pentru a te bucura de noua ta mașină. AutoVantage este locul în care toate avantajele sunt la tine fără bătăi de cap!

Nu știi încă ce mașină să alegi? Citește mai multe detalii in sectiunea noastră de review-uri.

Review Auto

Volvo XC60

Volvo XC60 Volvo XC60 a fost primul SUV de clasă medie al companiei suedeze, iar acum este la a doua generație. Datorită faptului că acest

Citește articolul
Honda jazz autovantage
Review Auto

Honda Jazz

Honda Jazz Există anumite mașini care, deși și-au demonstrat fiabilitatea în timp, nu au reușit neapărat să se impună pe piață. Una dintre aceste mașini

Citește articolul
Ioniq AutoVantage
Review Auto

Hyundai Ioniq

Hyundai Ioniq Hyundai nu pierde timpul și investește în tehnologii de propulsie alternativă. Ioniq a fost unul din primele produse ale grupului ce a avut

Citește articolul
Honda e autovantage
Review Auto

Honda e

Honda e Sunt foarte puține mașini care mai reușesc să mă impresioneze încă de la prima privire sau de la primul contact. În ultima perioadă,

Citește articolul
ds3 autovantage
Review Auto

DS3 Crossback

DS3 Crossback Grupul PSA se ține tare. Scoate produse competitive, pentru toate buzunarele. Însă de ceva timp au pătruns pe piața automobilelor premium, iar produselor

Citește articolul

Întrebări frecvente

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ce spun clienții noștri: