AutoVantage

AutoVantage  mașina ideală  prețul ideal  dealerul ideal

Termeni și Condiții

Utilizarea website-ului www.autovantage.ro (“Autovantage.ro”), implica acceptarea acestor conditii de utilizare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a Autovantage.ro, se recomanda citirea cu atentie a acestui document.

Autovantage.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Introducere

Autovantage.ro este administrat si intretinut de Autovantage Solutions SRL si gazduit de serverele companiei Cloud Data Hosting S.R.L.

Serviciile oferite de Autovantage.ro sunt valabile pentru persoanele majore. 

Drepturile utilizatorilor

Tot continutul Autovantage.ro este protejat de drepturi de autor, fapt pentru care utilizatorii au dreptul de a descarca si utiliza continutul numai pentru uzul personal si necomercial. Accesul la Autovantage.ro precum şi folosirea lui sunt permise numai în concordanţă cu termenii şi condiţiile de mai jos şi cu legislatia romana. Daca utilizati serviciilor oferite de Autovantage.ro inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

Continuand sa utilizati Autovantage.ro, acceptati/sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in cele ce urmeaza:

 1. Autovantage.ro poate schimba, suspenda sau intrerupe, in orice moment, fara a anunta in prealabil, Autovantage.ro.
 2. Autovantage.ro poate limita accesul pe site ori la anumite parti din acesta. Totodata, Autovantage.ro poate limita accesul la anumite facilitati din site si poate aduce limitari de acces anumitor ID-uri fara notificari si fara vreo raspundere.
 3. Sunteţi de acord ca, prin exercitarea libertăţii proprii de decizie şi fără notificare sau răspundere faţă de dumneavoastră sau de orice terţ, Autovantage.ro poate elimina imediat ID-ul dumneavoastră de utilizator, respectiv şterge sau îndepărta din site orice conţinut asociat cu ID-ul dumneavoastră de utilizator. Printre motivele unei asemenea eliminări se numără, fără insa a se limita, îmcălcarea prevederilor Termenilor si Conditiilor de utilizare a Autovantage.ro.
 4. Autovantage.ro poate schimba continutul Autovantage.ro in orice moment, poate aduce modificari de structura, continut si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe Autovantage.ro, fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre utilizatori, Autovantage.ro nefiind raspunzatoare pentru niciun prejudiciu adus persoanelor care utilizeaza acest site.

Modificarile devin efective in momentul publicarii lor pe Autovantage.ro.

Autovantage.ro este un site internet care furnizeaza informatii si servicii ce fac obiectul acestor termeni si conditii.

Atunci cand accesati Autovantage.ro declarati ca sunteti de acord sa folositi acest serviciu numai in scopuri personale legale. Mai exact va obligati sa:

 1. nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, acordati licente, creati produse/servicii derivate, transferati sau vindeti orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe/prin intermediul Autovantage.ro;
 2. nu veti permite/nu veti autoriza vreo terta persoana sa foloseasca Autovantage.ro pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintatoare, agresiva, defaimatoare, rasista etc.
 3. nu veti desfasura si nu veti permite desfasurarea activitatilor de cracking/hacking sau a atacurilor de genul negarea serviciului (Denial of Service); utilizatorii care violeaza securitatea Autovantage.ro, a sistemelor sau retelelor serverelor pe care acesta este mentinut pot fi actionati in instanta, civil si penal;

Prin accesarea si utilizarea Autovantage.ro declarati ca sunteti de acord sa exonerati de raspundere si sa nu actionati Autovantage.ro si proprietarul sau in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea Autovantage.ro si a Internetului, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), cost, actiune, proces, pretentie, stricaciune, prejudiciu, cheltuiala (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alta raspundere, suferita in vreun fel ori provocata direct sau indirect de Autovantage.ro  sau proprietarul sau ca urmare a incalcarii/ignorarii de catre vizitator a acestor termeni si conditii.

Autovantage.ro cat si continutul acestuia, sunt protejate de Legea drepturilor de autor din Romania, precum si de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile pe teritoriul Romaniei.

Dumneavoastra nu puteti copia, stoca, modifica ori transfera sub alta denumire, in parte ori in intreg, Autovantage.ro si/sau continutul acestuia si/sau rezultatele serviciilor oferite de Autovantage.ro.

Exploatarea este libera, sub conditia non-comercializarii si respectarii termenilor si conditiilor impuse de catre Autovantage.ro. Orice forma de copiere, stocare, modificare, comercializare si/sau transmitere a continutului Autovantage.ro este expres interzisa.

Este expres interzisa publicarea prin CD, DVD, alte suporturi magnetice sau de alta natura, a materialelor publicate pe Autovantage.ro. Autovantage.ro si/sau proprietarul sau nu raspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, nascute ori izvorate in legatura cu/din copierea, stocarea, modificarea ori transferarea intregului ori a unei parti din continutul Autovantage.ro in orice mediu.

Toate informatiile prezentate pe Autovantage.ro au caracter informativ. Folositi informatiile prezentate pe Autovantage.ro numai pentru informarea personala.

Autovantage.ro isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza aceste conditii in orice moment. Modificarile devin efective in momentul publicarii lor pe Autovantage.ro.

Categorii de utilizatori

CLIENTII – aplicantii pentru oferte de autoturisme, conform datelor completate in formularul de configurare/cerere (“Clientii”)

REPREZENTANTE AUTO (“Dealeri”) – dealeri de masini ce sunt interesati de transmiterea unei oferte catre Clienti. 

Cum functioneaza autovantage.ro

 1. Clientul completeaza formularului de configurare / cerere care contine configuratia autoturismului, date despre achizitie si date cu caracter personal ale clientului pentru ca acesta sa poata fi contactat de catre Autovantage.ro pentru furnizarea serviciilor (“Cererea”). Pentru a putea transmite Cererea spre procesare, Clientul va achita suma de 49 Lei prin utilizarea unui card bancar Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro, plata fiind realizata in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar. Plata va fi efectuata si procesata prin serviciul Stripe.
 2. Dupa completarea formularului de configurare si finalizarea cu succes a platii, Clientul primeste un e-mail de confirmare a inregistrarii solicitarii. 
 3. Autovantage.ro va transmite un e-mail catre Dealeri cu descrierea generala a Cererii, iar cei doritori de a formula o oferta, vor intra pe link-ul din e-mail pentru completarea formularului de ofertare.*
 4. Accesarea link-ului de ofertare trimite Dealerul intr-o pagina cu formularul standard de ofertare, descrierea completa a Cererii, mai putin datele personale ale Clientului, iar dupa completarea acestuia, prin apasarea butonului de ofertare, se transmite un email catre Client cu oferta generata de Dealer, dar fara datele acestuia de contact.  
 5. Clientul primeste in acelasi e-mail cu o oferta si un link pentru compararea cu alte oferte primite pana la momentul respectiv prin intermediul Autovantage.ro.
 6. Cand Clientul alege o oferta prin apasarea unui buton de “Acceptare oferta”, aceasta reprezinta o comanda ferma, iar din acel moment Autovantage.ro nu va mai cauta si ale oferte. Clientul va alege 3 disponibilitati pentru a se intalni cu Dealerul a carei oferta a ales-o, inclusiv mediul (fizic sau online). 
 7. Dupa alegerea ofertei de catre un Client, Autovantage.ro va transmite Dealerului detaliile Cererii, confirmarea interesului de cumparare de la Dealerul respectiv si intervalele de disponibilitate ale acestuia. Dealerul, dupa realizarea platii sumei aferente valorii autoturismului ofertat conform politicii de pret practicate de Autovantage.ro, va primi datele de contact ale Clientului impreuna cu asistenta in vederea intalnirii.

*Autovantage.ro ofera garantia transmiterii catre Client a minim 3 oferte in termen de 14 zile de la finalizarea platii, cu exceptia Cererilor ce vizeaza urmatoarele marci de autoturisme: Alfa Romeo, Audi, Dacia, DS, Honda, Hyundai, Jeep, Lexus, Maserati, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Renault, Seat, Cupra, Smart, SsangYong, Subaru, Suzuki, Volvo. 

In cazul in care Autovantage.ro nu transmite minim 3 oferte in termen de 14 zile de la finalizarea platii, Clientul poate solicita restituirea sumei de 49 Lei printr-un e-mail transmis la adresa info@autovantage.ro in termen de 10 zile de la expirarea celor 14 zile asumate. 

Pentru evitarea oricarui dubiu, serviciile Autovantage.ro sunt servicii de promovare, ce nu conduc la obligatia de contractare nici din partea Clientului, dar nici din partea Dealer-ului. Scopul serviciilor este de a gasi cea mai buna oferta din toata Romania pentru configurarea dorita a autoturismului. Autovantage.ro nu este raspunzator pentru niciun prejudiciu create Clientului si/sau Dealer-ului prin utilizarea Autovantage.ro.

Drepturi de autor (copyright)

Intregul continut al AutoVantage.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea AutoVantage.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul AutoVantage.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Legaturi

AutoVantage.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Limitari ale responsabilitatilor

AutoVantage.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a serviciilor AutoVantage.ro. AutoVantage.ro si serviciile aferente sunt folosite “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile” fara garantii de nici un fel.
AutoVantage.ro nu ofera nici o garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, sau materialele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Societatea AutoVantage.ro nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele AutoVantage.ro ca nu sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

Marci

AutoVantage.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului autovantage.ro, fara acordul scris al proprietarului acestuia.

Accesul la site

AutoVantage.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe AutoVantage.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral AutoVantage.ro, de a reproduce partial sau integral AutoVantage.ro, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata AutoVantage.ro in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor AutoVantage.ro, fara acordul scris al acesteia.
AutoVantage.ro are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. AutoVantage.ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.
In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera AutoVantage.ro si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, AutoVantage.ro si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. AutoVantage.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului AutoVantage.ro.

Securitatea Informatiilor

AutoVantage.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. AutoVantage.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

Limitari ale responsabilitatilor

AutoVantage.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a serviciilor AutoVantage.ro. AutoVantage.ro si serviciile aferente sunt folosite “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile” fara garantii de nici un fel.
AutoVantage.ro nu ofera nici o garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, sau materialele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Societatea AutoVantage.ro nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele AutoVantage.ro ca nu sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

Greseli de tiparire

autovantage.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.

Dispute si conflicte

Orice conflict aparut intre AutoVantage.ro si utilizatori se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea Cererii, Clientul, si odata cu transmiterea Ofertei, Dealerul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.